Reviews

Diner

Rated 5 out of 5
juni 1, 2023

Top avond gehad met en door de culinaire traiteur! Goed eten en alles volledig verzorgd, netjes en erg aardig

Liset

Thuisdiner

Rated 5 out of 5
mei 11, 2023

18-04-2023

Fantastische avond gehad ter gelegenheid 60ste verjaardag van mijn broer in Winterswijk. Samen met de kok hebben we een geweldig 5 gangendiner uitgezocht waar ook rekening werd gehouden met visvoorkeur van 1 tafelgenote. Gerechten waren kwalitatief van hoge kwaliteit en zeer mooi opgediend. De wijnen heb ik er zelf bij gezocht. Dit is leuker en specialer dan naar een restaurant gaan. Ook hier hoef je geen tafel te dekken of af te wassen. Dit wordt allemaal voor je geregeld.

Paul Looman

thuiskok 5 gangen menu

Rated 5 out of 5
november 17, 2022

Geweldige avond! Heerlijk gegeten van echt hoogwaardig niveau. Het zag er prachtig uit, en smaakte geweldig. Allemaal verse producten en verrassende combinaties. Ook de kok was helemaal top! We hebben echt niets zelf hoeven doen, en na afsluiting kon je niet zien dat er iemand in je keuken gewerkt had. We gaan er zeker vaker gebruik van maken. Top!

Van den berg

Herfstbuffet en luxe hapjes

Rated 5 out of 5
november 10, 2022

Zaken doen met deculinairetraiteur.nl betekende, om in culinaire termen te blijven, “het neusje van de zalm” binnenhalen. Wat een voortreffelijke kwaliteit. Wat een fantastische service. Wat een zeer klantvriendelijke benadering door Anthony Mombarg. De culinairetraiteur.nl verdient dan ook het hoogste rapportcijfer: een dikke 10.

Rien

Live cooking buffet

Rated 5 out of 5
oktober 30, 2022

Het “Live coocking buffet” met een diversiteit aan heerlijke koude en warme gerechten overtrof onze verwachting. En toen moesten de zoete desserts nog komen. Kok Anthony ging rustig zijn gang ondanks de weersomstandigheden en de drukte rondom zijn pannen. Zeker voor herhaling vatbaar.

henk